četvrtak, 15. rujna 2016.

5 stvari koje mrzim

                                                                        Zdravo svima!Tako mi je drago što sam napokon krenula češće pisati , a isto tako malo krivo jer pored tri mjeseca raspusta ja sam se aktivirala baš kada je škola a najvažnije je što mi je ova godina pitanje života i smrti.. Ipak 2 puta sedmično je dovoljno , a danas ne idemo u školu radi praznika Bajrama , koji želim čestitati svima koji slave :Bajram Šerif Mubarek Olsun!  Krenimo:

Danas sam željela pisati pojedinačno o onome što svakodnevno viđam , a ne mogu podnijeti i izludi me , ali da ne bi bilo pre sumorno odlučila sam sve u jednom napisati...

1.  Kada čujem ili vidim da netko diskriminira žene .

     U Crnoj Gori kćeri ne dobijaju imovinu već samo sinovi . Kada se netko uda , stoji dok drugi piju sok ili kafu , dok joj ne kažu da sjedne . Sve je toliko zatubljeno običajima od prije sto godina . U Crnoj Gori dođe komšinica i kaže :"Ženi je mjesto kod kuće" .. Glupo je reći mrzim , jer gorim kad to vidim . Ja takve stvari nemogu izbjeći . Znači odem na 10 dana doći će neka mahaluša iz susjedstva i početi da prosipa takav mentalitet . Žene zove po imenu muškarca mislim lupam po imenu Faruk će biti žena Farukovica. Seljakluk , Ja to nemogu razumijeti . U svim većim gradovima na Balkanu to ne vidim , naprimjer u mom gradu toga nema ali u nekom malo gradu od 10000 stanovnika već izgleda kao da sam promijenila kontinent.
Rezultat slika za sycophants

2. Kada se djeca ulizuju nastavnicima .

Znate ono kada neki učenik iza leđa kaže kako je nastavnik užasan  , a onda pred njime :"Vi ste najbolji nastavnik . Volio bih ići na vašu sekciju ".. Toliko to mrzim . Jednostavno ne razumijem kako uopće nemaju nimalo dostojanstva ? Ulizice bolje prolazi u životi , ali ne razumijem kako mogu živjeti sa tim što su ... Toliko ima učenika i učenica koja podvlače pod kožu nastavnica :"Ja nikad nešto loše ne bih mogao pomisliti vama " . Ja to zaista ne razumijem . Iako je to njihov problem, stvarno kad to vidim odmah  mi pokvari raspoloženje.

funny, hate, and monday image

3 . Kada je nastavnik umišljen :"Ko ste vi? " ;"Ne treba se sa nastavnicima  rapravljati . ; "Otkud tebi pravo da se rapsravljas sa mnom :""Ne odgovaraj  mi "

Znate one nadignute noseve ."Ja sam završio fakultet . Ne odgovaraj mi"... Postoji jedan nastavnik likovnog . Vrijeđa djecu , govori kako su glupi . Više puta sam se raspravljala sa njime . I onda dođe i prijeti kako se sa njima nastavnicima ne treba kačiti , oni su opasni . Nastavnik likovnog koji je sigurno kupio diplomu negdje na granici , a prije toga je sigurno bio mesar .Toliko su umišljeni . Tako to ne podnosim i koliko god ja rekla odakle im pravo zato , oni će reći da oni samo su nastavnici , a opet će podizati sebe , zato što ih određni roditelji ponižavaju i histerišu na njih.

4. Mrzim lažno moralisanje , pretvaranje - licemjere

Dođe najveća fufićka sa 3 kg pudera iz moje škole i kaže drugoj:"Jao vidi je kako je nafurana. Vidi kako se oblači .". Ili kad nastavnica koja sve ugnjetava , dere se na svakoga , skoro pa joj pjena izlazi iz usta kaže :"Ja ovdje nemam nikakva prava . Niti autoriteta , niti ništa "-Već bolji primjer. Mrzim kad ljudi se pretvaraju da su nešto što nisu . Neki to ne primjećuju jer im je cilj da steknu određenu popularnost u razredu radeći neki stvari za koje su rekle:"Fuj" prije 2 mjeseca. Imala sam nekada jednu drugaricu . Govorila jestima kako su odvratni drugi jer su u vezu ,a  za par mjeseci je prozvana  najvećom fufićkom . Sve moguće gadosti koje ne bih mogla izgovoriti , ona je uradila , ali naravno je navukla i 100 lajkova na Facebooku , dok je raniije imala 30.

girl image5.Kada nastavnik određuje učenicima kako da se oblači .

outfit, fashion, and style image


Mislim hvala Bogu da nema zakona kako da se oblačim u osnovnoj školi , pošto sam to sve provjerila , ali zato dođe  nastavnica gospođa i digne školu radi majice bez rukava . Dođe pedegogica ,kaže postoji pravilnik , a gdje je ? Donijet ću vam , kada ? NIKADA. Naša škola je tako neuređna , znači od toga da kod učiteljica od 1. do 5. razreda po čitavi razredi imaju odličan uspjeh , i onda ta učiteljica nešto brani , a sebe ponižava time da jedan roditelj traži od nje da pokloni djetetu ocjenu.

                                           Kako vam se dopao post?  Koje stvari vas nerviraju ?

Nema komentara: