petak, 18. prosinca 2015.

HOLIDAY EDITION-New Year's Eve Outfits Ideas

                                                                     Hey girls!

Nakon sve školske strke i napornih testova,došao je dan o kojem sanjam-petak.Poprilično sam neaktivna na blogu,ali pokušajte me razumjeti.Sa tri završna testa sedmično nema šanse da pomislim na blog.Raspust nam uskoro dolazi,tako da ću vas bombardirati sa postovima,da bi nadoknadila vrijeme.Pa da ne dužim...



Pred nama je najluđa noć.Odabir savršene kombinacije za novogodišnji party, ponekad zna biti pravi izazov.Kada pomislim na novu godinu ,prvo što mi padne na um su tulumi,dobar provod,plesni podijum..Povodom toga svi mi želimo zablistati u toj noći,a za to je potrebno naći odgovarajuću odjeću.Pripremila sam nekoliko novogodišnjih kombinacija,za koje se nadam da će vam pomoći pri odabiru neke vaše haljine iz snova.

             

Ova kombinacija me oduševila.Boje su lijepo usklađene..Nokti su veoma glamurozni i jako mi se dopada tekstura.Makeup se savršeno uklapa uz haljinu. Ovaj make up namijenjen je uglavnom za večernje izlaske te svečane . Ukoliko imate dovoljno svjetlucavih, šljokičastih stvari ili nakita na sebi- radije se odlučite za neki blaži make up.  Naravno, glavno pravilo je:  bez pretjerivanja!  Zlatno sjenilo je toliko upečatljivo da ostatak makeupa treba biti neutralan, u suprotnom bi mogao izgledati prenapadno.Jedina primjedba mi je crveni ruž,koji dominira na cjelokupnom izgledu. Odjevna kombinacija nikako ne može biti potpuna bez odgovarajućih modnih dodataka i nakita.Torbica je predivna,a o nakitu da ne govorim.
Ocjena:8/10

      


 Ova kombinacija je predivna.Haljina je prikladnija za tinejdžerke.Jedina zamjerka je  to što je kombinacija pomalo monotona.Sve je crvenoj i crnoj nijansi.Noktići su zaista fanstastični.Posebno mi se dopadaju ove srebrne šljokice.Crveni nokti u novogodišnjoj noći su najpopularniji manikir.Crvena neodoljiva podsjeća na praznični duh,a i ova boja lako se uklapa uz svaku kombinaciju,i daje joj notu ženstvenosti.Najbolji način da ponesete crveno u novogodišnjoj noći jeste da stavite crveni ruž.Ove crne minđušice te narukvica ovoj kombinaciji pridonose nekom "evil" izgledu.Torbica mi se dopada,zbog zlatnih detaljčića koji na neki način pomalo razbijaju crvenu monotoniju.Crna kosa se savršeno uklapa uz crvenu kombinaciju.
Ocjena:9/10









Ukoliko se odlučite da nećete nositi haljinu na novogodišnjoj zabavi,pripremila sam i drugu opciju.Tu je predivna sjajna šljokičasta majica i panatalone.Naušnice su predivne savršeno se slažu sa majicom.Frizura je savršena za svečanije prilike.Torbica je prelijepa.Ova kombinacija je pogodna za svečanosti.Jedino bih dodala još neku narukvicu,koja bi još malo upotpunila ovu kombinaciju.Cipele su predivne i savršeno se uklapaju za ostalim odjevnim predmetima.
Ocjena:10/10

Nema komentara: