subota, 19. prosinca 2015.

Prijatelji -"Ne trebaš ih puno samo da su pravi"


  „Prijatelj je onaj koji te poznaje kakav stvarno jesi, shvaća što si prošao, prihvaća što si postao i još uvijek ti dopušta da rasteš.“

      
Hey svima! Tema današnjeg posta je prijateljstvo.Prijateljstvo...rijetko tko ga može definisati.Što je zapravo prijateljstvo?Tu čarobnu riječ svatko može definisati na svoj način.Zapravo značenje riječi prijateljstvo zavisi od svakog zasebno.
Prijateljsto nije nešto što se može kupiti,ili ostvariti preko noći.Samo pravo prijateljstvo opstaje i po nekoliko godina.
                     

"Prijateljstvo je najteža stvar na svijetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali ako nisi naučio što je smisao prijateljstva, uistinu nisi naučio ništa."

Pravo prijateljstvo nije ono, koje se gradi preko noći,već ono koje traje godina,i nijedna nesuglasica ga ne može srušiti. Prijateljstvo nastaje kao spoj sjedinjavanja dviju osoba,i zasniva se u sličnosti i različitosti.

                        
Pravi prijatelj je ona osoba,koja je uvijek tu ,kraj vas,i uvijek je spremna pomoći.Pravi prijatelj je osoba koja vas uvijek razumije,i nije joj dovoljna jedva vaša pogreška,da bi se sve to srušilo.
Pravi prijatelj je onaj koji vam priđe kada vam je najteže,kad svi okrenu leđa od vas.
  

                                "Prijateljstvo je ljubav bez krila."

Pravo prijateljstvo najdublji je i najiskreniji odnos koji postoji. Odnos s prijateljem koja zna sve o vama, sve vaše tajne, slabosti, mane, ali i prednosti može vam ispuniti cijeli život.Pravi prijatelji nas prihvataju onakve kakvi smo,i uvijek su nam odani.Pravi prijajatelj je onaj u koga imamo stopostotno povjerenja,i znamo da što god povjerimo,da će to ostati između nas.Prijatelj treba znati oprostim,nikada vas neće osuđivati zbog vaše neke pogreške.

 



Zapamtite da ne možete nekome dati prijateljsto ako ne volite sami sebe.Sami sebi morate biti prijatelji,da možete pružiti te osjećaje i drugoj osobi.

 

Nadam se da vam se dopao post.Komentarišite:)

 




1 komentar:

Unknown kaže...

Jao,pa ovo je prelepo.Dirnula si me ovim postom,savršenoo...prelepo si definisala šta je prijateljstvo...i citati i slike sve je prelepo,oduševila si me... ☺